28.07.2007 г., 15:13 ч.

Не ми отиваш 

  Поезия
550 0 7


 

Не ми отиваш. Не и на сърцето.
Стоиш изкуствено. Като колаж.

Реанимирани. За всеки случай.
Ти не разбра-това не е съдба.

Не виждаш в мен. А просто ме фиксираш.
Такава ли съм - със една страна?

Облъчена. Но явно все още не ми стига.
Послушно лягам в твоите ребра.

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??