29.12.2009 г., 22:07 ч.

Не ми посочвай 

  Поезия » Бели стихове
393 0 2

Не ми посочвай

никоя верига -

аз имам винаги

билет за своя бряг

и нещо повече -

аз и моят бряг

едно сме -

но живея тук, при теб -

изслушвам,

примирявам се,

утешавам,

смирявам се,

усмихвам се

през сълзи,

загубвам се,

припомням се,

вдъхновявам те

и вярвам все по-фино,

но - завинаги

и непоколебимо -

ти ще вземеш времето

и себе си ще бъдеш.

Билет за моя бряг

- за всички брегове -

ще имаш.

Не ми посочвай

никоя верига -

там, откъдето сме,

веригите са само

прах.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??