Не мисли за съдбата,
радвай се на красотата,
днешния ден ти се дарява,
а утрешният е на вяра.
Погледни небето ясно,
то колко е прекрасно,
чуй и птичата песен
как животът им е лесен.
Летят волни, безгрижни,
сред прелестите земни
и съдба или карма
не са им известни.
Само човекът, неудачник,
денонощно се труди,
от съдбата си решена
злото да прокуди.
© Мадлен Всички права запазени