Nov 3, 2008, 11:56 AM

Не мисли 

  Poetry » Phylosophy
673 0 8

Не мисли за съдбата,

радвай се на красотата,

днешния ден ти се дарява,

а утрешният е на вяра.

 

Погледни небето ясно,

то колко е прекрасно,

чуй и птичата песен

как животът им е лесен.

 

Летят волни, безгрижни,

сред прелестите земни

и съдба или карма

не са им известни.

 

Само човекът, неудачник,

денонощно се труди,

от съдбата си решена

злото да прокуди.

 

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??