5.05.2011 г., 19:18 ч.

Не мисли 

  Поезия » Философска
617 0 1

Не мисли за това, което не е необходимo - оценявай това, което имаш!
Не плачи над разлятото мляко - радвай се нa това, което e останалo! :)
Не мисли за това, което не си - бъди смирен с това, което си!
Не мисли за това, което другите казват, че си -
важното е ти да знаеш какъв си и хората около теб!
Не мисли за часове и дни от миналото - гледай с нетърпение към времена, които тепърва ти предстоят!
Не се безпокой за постигане на по-голямо щастие,
бъди доволен от малките неща, които те правят щастлив!

 

01 май 2011 г.

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??