8.04.2016 г., 20:44 ч.

Не мисли за края 

  Поезия » Любовна
312 0 0

Искам аз с ръка да те погаля,

всичко в теб до кости да изгаря.

В очите ти красиви искрата да запаля,

да ме гледаш както вчера-

с любов, а не с омраза.

Сърцето непреклонно в теб да стопля,

с любовта си аз да те омая,

да не мислиш ти за края.

 

Че тази обич уж безсилна,

пред разрухата най-силна,

не ще я пусна аз да си отиде

без думи и без глас.

 

© Анислава Христева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??