Не мислиш
Не мислиш, че ще те забравя,
но за какво си ми след като
няма капка милост в твоята душа -
ледена е тя.
Отвори и погледни, чакай ме,
ако искаш дори, но забрави, че
аз ще си остана такава, каквато
бях докато целувах ти краката.
Да, чакай ме, но не аз не ще се върна.
Забрави, аз не съм онази, която лазеше
до днес в краката ти, не съм тази,
на която потъпкваше достойнството,
сега разбрах, че ледено е твоето сърце.
© Джулияна Николова Всички права запазени
Погледни настрани и нагоре!
Има толкова много причини,
които носят радостни емоции!