27.08.2007 г., 11:08 ч.

Не мога 

  Поезия
477 0 0
Мислех, че е по-лесно
да мразя, отколкото да
призная колко съм
разочарован.
Вярвах, че знам къде греша,
че ще се поправя, а не мога.
Мислех, че съм способен
да ти обърна гръб дори сега.
Вярвах и в себе си или поне
в онзи който мислех,
че трябва да съм докато
не разбрах, че греша.
И когато се събутих отново
бях вън, изгонен от собственият
си кошмарен сън.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??