18.08.2004 г., 23:34 ч.

Не мога без теб 

  Поезия
8263 1 0
Гледам те в очите и откачам!
Пипам ти косата и подлудявам!
А когато те целувам изгарям!
Какво ли е всичко това...
дали те обичам..мисля,че да!
От сега ти го казвам слънчице мое,
ти си частица от мойто сърце.
Не мога без теб,повярвай в това.
Не мисля че има друг като теб,да
заличава вече цялата болка в мойта душа.
Ти си единствен на тази земя,а
любовта ти е дар за мойта душа!

© Галя Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??