9.05.2006 г., 14:56 ч.

Не мога да повярвам! 

  Поезия
890 0 1

Не мога да повярвам!

Какво направи!?

Нима всичко ти забрави!?

Чаках деня, в който отново

ще се видим...ще призная

колко много те обичам...

а ти с един SMS разби всичко...

щастието ми едничко...

Каза, че си с друга! Добре!

Това бих приела...всичко,

но не и твоята лъжа!

Ах колко много плаках

за тебе в нощта...

за любовта, с която ме дари,

за лъжата, с която ме плени...

Ала върви спокойно!

Не ме мисли, а при

нея отиди...

направи я щастлива

поне нея ти!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??