12.11.2007 г., 12:38 ч.

Не мога да се сърдя 

  Поезия » Любовна
630 0 7
 Не мога да се сърдя

Не мога да се сърдя,
няма нищо ново.
Върна се при мен,
за да избягаш пак отново.

Поне кажи, когато бягаш,
да не гадая през сълзи.
Защо чувства ще събуждаш,
щом мъката отново ще мълви?

Бягаш, после пак се връщаш,
докога това ще продължи?
Защо любовта в кръст превръщаш
и докога ще ми тежи?

Защо съм слаба да преглъщам
и любовта в мене да горчи?
Докога назад отново ще се връщам,
дори да зная, че боли?

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??