Не мога да те погледна в очите,
защото ще излъжа, ако кажа,
че не ме вълнуваш вече.
Ще излъжа, ако кажа,
че не те сънувам вече.
От години се мъча да те забравя
и все не успявам.
Все нещо се случва.
Сърцето ми все ще подскочи,
щом нечий поглед усети.
И когато вдигна очи,
пак ще разбера,
че не си бил ти...
© Ваня Всички права запазени