13.01.2019 г., 23:51 ч.

Не мога да те преживея 

  Поезия » Любовна
351 0 0

Постоянно сълзи лея,

опитвам се насила да се смея,

обичам те, но ти си с нея

и не знам изобщо, как живея.

Не мога загубата да преодолея,

за тебе ден и нощ копнея,

сълзите си за теб пилея,

не мога още да те преживея

Искам да ти кажа нещо, но не смея,

че любовта към теб, не мога да владея,

не мога аз, без тебе да живея,

повярвай ми ще полудея.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??