30.10.2007 г., 16:32 ч.

Не мога да те забравя! 

  Поезия » Любовна
1097 0 3

Искам да те мразя,

  но не мога!

Мразя него, а теб:

  обичам те до изнемога!

 

Проклинам го, защото каза ми, че ме обича,

 а не беше ти това!

Казах "да" и всичко свърши!

Любовта - не е за мене тя!

Мразя я! Защото ме предаде!

Накара ме да те забравя тя.

Но "Не"! Не мога да не мисля

колко те обичах и как обичам те сега!

 

Искам те за мен отново,

въпреки че ще боли.

Не искам да ти кажа сбогом,

не ме моли отново за това!

 

Знай, че ще се боря,

колкото и глупаво да е това!

Знам, превърнах се във тебе,

странно, но не страдам от това!

Просто искам те до мене,

макар че невъзможно е сега!

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??