11.02.2011 г., 13:51 ч.

Не мога да ти обещая 

  Поезия » Любовна
1508 1 1

Не мога да ти обещая, че aз няма да се променя.
Не мога да ти обещая, че aз няма да нараня чувствата ти понякога.
Не мога да ти обещая, че винаги ще бъда силен.
Но...
Аз ти обещавам, че винаги ще тe подкрепям.
Аз ти обещавам, че ще споделя всичките си мисли и чувства с тeб.
Аз ти обещавам, че ще ти дам свободата да бъдеш себе си.
Аз ти обещавам, че ще бъда напълно откровен с тeб.
Аз ти обещавам, че ще се смея и плача с теб.
Аз ти обещавам, че ще ти помогнa да постигнеш всичките си цели.
Но най-вече aз ти обещавам, че ще те обичам винаги!

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Само глупаците не си променят мнението, така че не избързвай с обещанията. Това един вид поучителен поздрав.
Предложения
: ??:??