24.09.2010 г., 21:32 ч.

Не мога, не бива, не ще и обичам... 

  Поезия » Любовна
711 0 0

Не мога, не искам, не ще и обичам.

Не ми отива да изпадам във екстаз –

косите ми се веят безпричинно

и губя връзка със света.

 

Не мога, не бива, не ще и обичам.

Агонията също ми е непривична!

И навик имам да раздавам –

в замяна нищо да не искам.

 

Не мога, не бива! Дали ще обичам?

В някой ъгъл дали ще се свра

да изплача всичката си болка

по една несбъдната мечта...

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??