15.06.2008 г., 13:55 ч.

Не можах... 

  Поезия » Любовна
634 0 3
Четейки "Не можах да остарея с теб"
LYCKI

Не можах, а сребърни коси
рамото ти мъжко разлюляха.
Там където текоха сълзи,
мигове, въздишащи лютяха...
Там, където страстно приласкан,
заливът изслушваше морето,
чака още моят блян
и бушуват спомени в сърцето.
Буря лятна, топъл дъжд,
извалял се милостиво
и узрял... за мене мъж
капчици поднася ми, щастливи!



"Очите му са сини,
кафяви и зелени,
на моите години
и по голям от мене..."

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??