17.11.2018 г., 21:06 ч.

Не можем да сме заедно ...Добре 

  Поезия » Любовна
343 0 0

 

Не можем да сме заедно? - Добре!

- дори без тебе - твоя ще остана.

В прегръдките на облачно небе,

немилвана, оставам да те чакам.

Със синьото на моите очи

небето ще ти се усмихва

и с ласкавите пръсти на жена,

ще се заплита вятърът в косите ти.

Ще бъдеш сам и няма да си сам,

защото любовта ми ще те следва,

и с всичко до което се допреш,

ще те докосвам със стаена нежност.

 

 

 

© Анастасия Терзиева Всички права запазени

https://legalliteracy.blogspot.com/p/blog-page_17.html - тук може да се види стиха заедно с видеослайд давам линк тъй като не намирам възможност да кача клипа директно

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??