11.04.2007 г., 12:37 ч.

Не можеш ти да бъдеш с друга 

  Поезия
780 0 3


            Затуй, че съм лъжец, ме накажи,

но с теб познах такива драми,

че мъка на душата ми лежи

и стигам неусетно до измами,

а знаеш, че сърцето ми плени -

все света за тебе преобръщам,

взирам се в красивите жени,

но пак при тебе се завръщам.

За стореното злодеяние,

за всяко ново намерение,

чрез теб постигам покаяние

и сещам сладко утешение.

- Не можеш ти да бъдеш с друга,

защото аз съм твоята съпруга.

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей, Ванина! Добре дошла!
  • Хей, Таис! Ама ти много ме развеселяваш, знаеш ли? А знаещ ли, че Гьоте, когато е бил на 71 се залюбва с 18-годишна девица, която остава невинна до смъртта си....
  • Хареса ми!Поздрав!
Предложения
: ??:??