30.11.2022 г., 20:06 ч.  

Не на еврото, да на лева! 

  Поезия » Гражданска
729 2 1

Искам България да диша,

нека тя има суверенитет!

Не искам да я отпиша,

имайте към нея пиетет!

 

Вижте бедността на тези хора,

тъй ще стане още по-голяма,

да угаждате на Запада е зора,

дреме ви за тази тяхна драма!

 

Докога политиците раболепни

ще продават родния интерес,

нека с противодействия ответни

опазим от тях народната ни чест!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??