26.08.2008 г., 9:21 ч.

Не на корковите тапи! 

  Поезия
564 0 2

Една безжична катерушка

в кестенява дреха

прахосва време, пропилява пръсти

в търсене на кътните си зъби.

Не вярва на поличби, сънища и тръни

и се опитва да отхапе от онзи плод с бодлите,

дето като се забият и се счупват наполовина,

за по сигурно...

© Неда Керанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??