Една безжична катерушка
в кестенява дреха
прахосва време, пропилява пръсти
в търсене на кътните си зъби.
Не вярва на поличби, сънища и тръни
и се опитва да отхапе от онзи плод с бодлите,
дето като се забият и се счупват наполовина,
за по сигурно...
© Неда Керанова All rights reserved.