26 авг. 2008 г., 09:21

Не на корковите тапи! 

  Поэзия
550 0 2

Една безжична катерушка

в кестенява дреха

прахосва време, пропилява пръсти

в търсене на кътните си зъби.

Не вярва на поличби, сънища и тръни

и се опитва да отхапе от онзи плод с бодлите,

дето като се забият и се счупват наполовина,

за по сигурно...

© Неда Керанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??