2.04.2010 г., 15:12 ч.

Не надвиках болката 

  Поезия » Философска
506 0 7

Не надвиках болката, но в рая,

знам, ще има място и за мен,

щом достигна някога до края

на човешкия си земен ден,

 

че лъжа за ближен и обида

не изрекох – истински любùх,

никога не срещнах в грях Темида,

а мечтах – така написах стих!

 

Опознах тъгата, самотата,

жертвах своя залък и съня,

завещах с усмивка на земята си

праведна и слънчева душа!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??