26.08.2008 г., 15:46 ч.

Не... не е болка това 

  Поезия » Любовна
715 0 4

Нежна паяжина, изкусно изплетена,
цигарен дим се прокрадва край нея,
Силна болка, все още неусетена,
да го видя аз копнея.

Сърцето затуптява,
но не... не е болка това.
Аз го искам и това осветява
моята малка, крехка душа.

Нежна паяжина, все още запазена -
красива и здрава, неопарена от черния дим,
чака не своята плячка, не своя трофей...
чака своя любим.

Така очакван, далечен, предчувстван,
така желан, жадуван, любим...
е мигът, в който ще те имам,
ще си тук до мен. Любими, мой, любим...

Аз те искам тук, при мен,
но не... не е болка това!
Ще дочакам утрешния ден
и ще продължа!

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??