4.09.2007 г., 22:35 ч.

Не! Не го прави отново!(посветено) 

  Поезия
797 0 1
Не го прави отново!
Не разбивай света ми с усмивка.
Не го превземай с двете си ръце.
Не ме целувай даже...
блудно, както някога преди.
В лъжите ти пропаднах,
но да се изправям, още не умея...
Не! Не го прави отново!
Нека границата си остане.
Изградихме я с толкоз болка,
защо да я рушим с илюзия поредна?
Не ми засаждай мечти наново -
старите издъно си изкоренил!
Нека там стоим -
от двете страни на тази телена преграда...
Където ти... Където аз...

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??