18.07.2013 г., 0:10 ч.

Не, не казвай нищо 

  Поезия » Любовна
606 0 4

Не говори, не казвай нищо!

Остави ме да съм щастлива.

От спомена на първата ни среща

и тръпката, която до днес ни залива.

 

На люлката сме си двама,

вперили поглед в простора,

в красотата на планината

и любовта, която в сърцата пулсира.

 

Умело приготвяш кафето,

поднасяш ми го с усмивка.

За този миг малко са думите,

но сърцето разбира това.

 

Да се събудя сгушена тихо

в твоята топла прегръдка.

Когато слънцето огрява деня

и радостта от хубавата гледка.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??