8.11.2006 г., 13:36 ч.

Не, недей... 

  Поезия
607 0 2
Не, недей, не си отивай!
Без теб ще боли, аз зная това!
И тази любов сега не убивай,
не превръщай деня във горчива тъма!
Не, недей, не ми натяквай думите,
от които тебе те е заболяло!
Не късай на китарата ти струните,
не събуждай времето спряло!
Не, недей, почакай за миг!
Защо бързаш да изчезнеш в гората?
Погледни във очите ми - там твоят е лик,
послушай сега гласа на душата!
Не, недей, със мен остани!
Не бързай да се бориш със времето.
И тръгнеш ли сега, завинаги върви,
но с тебе, знай, ще носиш вечно бремето!
Не, недей, не говори!
Спести си думите тъй злобни, жлъчни.
Сърцето си за мене отвори,
във дните да сме заедно неотлъчно!
Не, недей... Не казвай още "Сбогом".
Знаеш, не е още време за това!
Във мене гори най-силният огън,
недей... Не ми отнемай същността!!!!!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??