17.01.2008 г., 6:20 ч.

не обичам заглавия:) 

  Поезия » Друга
675 0 3

                                                     „...ποτέ δεν θα προσπαθήσω

τον ουρανό να αγγιξω...” *

                                                                                           Σαπφώ

 

Развихрено небе, небе пред синя утрин,

зовеш ме в твойте облачни предели

на безпределен ден и ярка светлина...

 

Развихрено небе, небе стихийно,

примамваш ме със цветни дъждопади,

на облаците ме зовеш сестра...

 

Развихрено небе, небе обично,

да можех всеки път във тебе да се скривам...

 

--------------------------

* „...аз няма никога да се опитам

небето да докосна...”

                                   Сафо

© Мишелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??