31.07.2009 г., 13:39 ч.

Не очаквах... 

  Поезия » Друга
740 0 3

30.07.2009

 

Отиде си! Аз знаех, че така ще стане!

Затуй от тебе много не очаквах,

но в мен гори недоизказано признание,

че всяка нощ за теб очите си изплаквах!

 

Но някак научи ме да не те обичам!

И покажи ми как да те забравя,

защото ме боли от твойта липса,

боли от всичко, дето трябва да прощавам!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??