12.09.2007 г., 14:21 ч.

Не остави ти сърцето... 

  Поезия
674 0 5

Не остави ти сърцето
своя пътда избере,
а предаде го и ето -
сам-самичко ще си мре.
Не остави ти сърцето,
а остави сълзи по лицето...

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??