11.05.2006 г., 10:53 ч.

НЕ ПИТАЙ 

  Поезия
1303 0 5



НЕ ПИТАЙ ЗАЩО ПЛАЧАТ ОЧИТЕ МИ
НЕ ПИТАЙ ЗАЩО Е СВИТО СЪРЦЕТО МИ
НЕ ПИТАЙ КОЙ НАРАНИЛ Е ДУШАТА МИ
НЕ ПИТАЙ ЗА НИЩО-ТОВА Е СЪДБАТА МИ.

НЕ ПИТАЙ ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ЛЪЖА
НЕ ПИТАЙ ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА КРИЯ
НЕ ПИТАЙ А ПОМЪЛЧИ ЗАЕДНО С МЕНЕ
ДАЙ МИ НАДЕЖДА А НЕ ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ.

НЕ ПИТАЙ ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧИ
ВСИЧКО Е МИНАЛО НО ОЩЕ МЕ МЪЧИ
СЪРЦЕ НАРАНЕНО В ГЪРДИТЕ МИ БИЕ
НО ВЕЧЕ ОТРОВАТА НЯМА ПИЕ.

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??