27.06.2008 г., 23:44 ч.

Не позволявай да изтлее любовта 

  Поезия » Любовна
814 0 6

За кой ли път сега чета и препрочитам

словата ти - изпълнени с любов и нежност.

И ми е страшно хубаво, макар че предпочитам

да ги нашепваш на ухото ми. И цяла вечност

 

не ще се уморя аз да те слушам, приютена

в прегръдката ти  - силна, но тъй ласкава. И с жажда

ще те поглъщам с всички сетива - приятно упоена

от твоето присъствие, докосване и нежност.

 

Не си отивай никога и не отпращай мене!

Бъди такъв, какъвто те обичам и мечтая!

Изпълвай нощите и дните ми с неистово горене!

Не позволявай да изтлее любовта - до края!

© Деси Копчалийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??