29.05.2007 г., 22:43 ч.

Не-принц 

  Поезия
601 0 2
Убодох си пръста
И капките кръв
По снега запечатани
Бяха отмити от случайните минувачи,

Защото живея в приказки,
Защото аз съм Не-принцът
От приказките,
никой не е чувал за мен,
Всички говорят за Принцът,
Но никой не знае кой е
Не-принцът,
Ето вече знаеш,
Аз съм Не-принцът от приказките...

И се опитвам да догоня очакванията...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??