26.11.2007 г., 22:31 ч.

Не разбираш ли? 

  Поезия
866 1 6
Искам те...
Защо ме измъчваш?!
Защо ме караш да страдам?!
Не си играй със мен!
Не ме карай да плача.
От това боли!
Не разбра ли,
че единствената ми мечта
някога е била
просто да бъда обичана?!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??