29.01.2019 г., 22:54 ч.

Не рови 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Моля те, не рови !

В зарастващата рана.

Тя вече не кърви,

тъничка коричка хвана.

 

По - леко е сега.

Само болестта напира.

По често се усмихвам

Спомена, ветрец завихря.

 

Любовта ти мила,

ме правеше щастлива.

Болестта коварна сила,

слънцето деня огрява..

 

Приятел ще бъде,

на хората  без злоба

и пак ще съм богата

на човешката любов.

 

 

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??