20.08.2010 г., 16:40 ч.

... не са във жълто слънчогледите 

  Поезия
673 0 7

Сама съм.

Болно ми е...

Мъчно!

Сърцето ми е празно

          и беззвучно!

Без смисъл в мен 

  прескача времето

     и пусто ми е...

     мрачно,

            жлъчно!

Не са във жълто 

      слънчогледите

и лавандулата е

      прецъфтяла.

Невенът в суша

      се е сгърчил,

петунията е умряла...


      

© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??