Сама съм.
Болно ми е...
Мъчно!
Сърцето ми е празно
и беззвучно!
Без смисъл в мен
прескача времето
и пусто ми е...
мрачно,
жлъчно!
Не са във жълто
слънчогледите
и лавандулата е
прецъфтяла.
Невенът в суша
се е сгърчил,
петунията е умряла...
© Искра Радева Николова All rights reserved.
Лили,радвам се ,че намина!
Илко,стопли ме!
Арихо,поласкана съм!
Таня,поздрави!
Неди,моментно е.Благодаря ти!
Ивон,поздрави и на теб!
Ронда,!