29.04.2018 г., 1:33 ч.

Несбъдната 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
320 0 2

 Несбъдната

Не искам нищо друго
само глава да склоня на твоето рамо.
Искам в скута ти да заспя,
да усетя твоите длани горещи,
а ти да докоснеш моите сълзи.
И пея и плача за нашата обич.
За една изгубена любов тъгувам.
Само тръпки по меня лазят.
Аз чувствам сърцето ти плаче
и тишината говори за чувствата,
докоснали твоето и моето сърце.
Есента дойде и капят жълтите листа,
ослани се и моята душа,
тъга ме понася във времето,
несбъдната остана моята мечта.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??