18.06.2008 г., 12:36 ч.

Не се намерихме 

  Поезия » Любовна
737 0 13

Не се намерихме във времето. Бе късно

неистово да просим тежки извинения.

Раздялата боли изгарящо, а всъщност

боляха устните във тъжно откровение.

 

Разминахме се и всичко беше същото...

Небето се прозяваше на своя син екран.

Опустяха улиците, замлъкнаха и къщите,

по старому... Натежали като груба длан.

 

Единствено морето се удави в себе си,

ограбило духа на някой стар моряк.

Безсилни са вълните срещу времето,

щом в сърцата е поникнал вече страх.

 

Остава само споменът и нежно пари

по пясъка на някой несънуван плаж.

Не се намерихме тогава, а сега едва ли

ще те намеря, за да те докосвам пак.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??