29.09.2009 г., 22:29 ч.

Не се наситих 

  Поезия » Любовна
1182 0 3

Не се наситих грешно да те искам,

в икона свята да те пресъздам,

и всеки ден, по–истинска и чиста,

да влизаш в поетичния ми храм!

 

Видение, жена или молитва,

греховна обич, свян и свобода –

за тебе до Всемира се допитвам

и търся недокосната следа!

 

Животът ни гадателка е сляпа –

в единствен образ да се прероди

последната богиня на земята,

защото знам – това си ти!

 

И може ли съдбата да излъже –

да има куп измамни небеса –

щом любовта към теб ще ме привърже

и заедно ще срещнем вечността!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??