14.11.2023 г., 8:40 ч.

Не се обаждай 

  Поезия » Любовна
147 0 0

       

         Не се обаждай

 

Сърцето ми навярно се разпадна

и болката в душата го уби.

Не се обаждай, нищо не остана

от чувствата живели в мен преди!

 

Не искай прошка, тя не съществува!

По пътя нека всеки си върви!

И мисълта дори да боледува,

аз знам, все някога ще се спаси.

 

Отново ще се радвам на живота,

ще го откривам в нови цветове.

Очите ми ще търсят красотата

във рими звучни и във стихове.

 

Ще се стопят в душата ледовете

и спомените тежки ще заспят.

Когато вън угаснат светлините,

не се обаждай, липсваш в моя свят!

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??