19.08.2008 г., 9:52 ч.

Не се предавай 

  Поезия » Любовна
1363 0 6

Не се предавай,
дори да виждаш само бодли,
дори да нямаш вече сълзи
и мъката да те е обзела
и болката да те е превзела.

 


Не се предавай,
не скланяй глава,
напред гледай сега,
не всичко в живота е лъжа,
има и много доброта.

 

Не се предавай,
вярвай в хората,
вярвай в съдбата,
не ще останеш винаги сама,
не ще чувстваш само болка.

 

Не се предавай,
дори когато само черен да е света,
дори когато дяволът е взел твоята душа,
дори когато само тъга има в сърцето,
дори когато само нещастие се изписва на лицето.


 
Върви напред - не се предавай!
Гледай напред - не се отказвай!
От живота прекрасен,
дори понякога ужасен.

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??