14.12.2018 г., 13:05 ч.

Не се предавай 

  Поезия » Друга
496 2 3

Хей, не се страхувай ти, човече!
Смело погледни напред,
Недей да гледаш в миналото вече, 
Бъдещето е пред теб.

 

Недей да гледаш на проблема,
Предай го в Божите ръце,
За него нищо не възможно нема,
Извикай ти към Бога от сърце.

 

Всеки ден на Бога говорѝ,
Библията да си четеш,
И ушите си широко отвори,
За да може словото да разбереш.

 

На Господа  живота си предай,

Към него ти се обърни,
Благодарност на Исус отдай,
И с хвала го прегърни.

 

Дори трудно да ти се струва,
Моли се всеки ден,
Бог винаги молитвите ти чува,
Не се оставяй, да си победен.

 

Недей да се отказваш ти, недей!
В божите ръце изцяло се предай,
Живота си за него изживей,
Бог ще бъде с теб докрай.
 
Моли се ти, дори да не умееш,
Исус умря за теб, за мен,
За да може вечно да живееш,
Не се съмнявай, вече си спасен.
 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??