НЕ СЕ СБОГУВАМ!
Опитахме се с теб да се сбогуваме
и всеки своя път да продължи...
Но можеш ли сърцето да разрежеш
и да очакваш, че ще затупти?
Не беше просто обич. Беше чувство,
а в чувствата не може да грешим!
На този свят пътеки много,
а нашите се сбират в път един.
Във всеки срещнат виждаш моя образ,
а ти си пулс на бързите ми дни.
Очите ми от теб не крият нищо,
очакването мое ли си ти?
Белязани сме с много обич!
В мислите ти тайно все нахлувам...
Помни от мен, че те обичам,
а щом обичам, аз не се сбогувам!
© Иван Иванов Всички права запазени