Mar 4, 2008, 8:36 AM

Не се сбогувам 

  Poetry » Love
652 0 6
 

НЕ  СЕ  СБОГУВАМ!

 

 

Опитахме се с теб да се сбогуваме

и всеки своя път да продължи...

Но можеш ли сърцето да разрежеш

и да очакваш, че ще затупти?

 

 

Не беше просто обич. Беше чувство,

а в чувствата не може да грешим!

На този свят пътеки много,

а нашите се сбират в път един.

 

 

Във всеки срещнат виждаш моя образ,

а ти си пулс на бързите ми дни.

Очите ми от теб не крият нищо,

очакването мое ли си ти?

 

 

Белязани сме с много обич!

В мислите ти тайно все нахлувам...

Помни от мен, че те обичам,

а щом обичам, аз не се сбогувам!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??