4.09.2006 г., 20:27 ч.

Не се страхувай 

  Поезия
722 0 6
не се страхувай
нека влезем заедно
това е само една тъмна пещера
вярно стъпките са в една посока
може би е хубаво вътре
може разбира се да има ламя

но е възможно да има изход в дъното
и той да отвежда там
където винаги сме искали да бъдем

дай ръка
тръгваме нали

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??