27.09.2007 г., 9:07 ч.

Не се страхувай! 

  Поезия
753 0 0

Не се страхувай, че ще ме загубиш!
Аз съм с теб!
Твоя съм, държа те за ръка!
Не виждаш ли?
Не чувстваш ли?
В клетка не заключвай сърцето ми,
аз птица съм,
волна, с теб обичам да летя.
Обичам да се смея, 
да танцувам, да те целувам,
да не спирам...
Твоя съм, цяла -
истинска, мила и добра.
Искам те, да си само мой -
и аз само твоя.
Защото си добър и в мен ранимата откриваш.
Защото си силен и под твойто рамо
беззащитна мога да се сгуша.
Защото съм единствена за теб
и ти за мен единствен си...

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??