Не се страхувай, ако паднеш,
не се страхувай да сгрешиш!
Не се страхувай да заплачеш,
ако в сърцето ти болка гори!
Не се страхувай, мила моя,
светът е, знай - и ад, и рай!
Помни, че само ти си тази,
която трябва да реши!
Недей избира да си лоша,
недей избира и да си добра.
Бъди такава, каквато можеш,
но не изневерявай на своята душа!
© Теодора Михайлова Всички права запазени