Feb 15, 2008, 7:08 PM

Не се страхувай 

  Poetry » Other
634 0 1

Не се страхувай, ако паднеш,

не се страхувай да сгрешиш!

Не се страхувай да заплачеш,

ако в сърцето ти болка гори!

Не се страхувай, мила моя,

светът е, знай - и ад, и рай!

Помни, че само ти си тази,

която трябва да реши!

Недей избира да си лоша,

недей избира и да си добра.

Бъди такава, каквато можеш,

но не изневерявай на своята душа!

© Теодора Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??